Agar.io

Matheus Valadares4.1300,575 votes

Agar.io is een populair multiplayer IO-spel waarbij je alle andere cellen moet consumeren om te groeien en de leider te worden. Je speelt online tegen honderden concurrenten tegelijkertijd. [...]

Speciale Agar.io-opties

Nadat je de FFA hebt gedomineerd, verken je de experimentele modus en leer je hoe je kunt profiteren van spawners. Voor extra hilariteit en populariteit kun je een kleurrijke huid kiezen. Zie eruit als een president, vlag of internetmeme!

Om Agar.io nog grappiger te maken, kun je je mobiel eruit laten zien als een president, vlag of internetmeme! Gebruik bij het kiezen van uw bijnaam een landnaam ('VS', 'Brazilië', 'Polen', 'Frankrijk', 'China', 'Turkije' en vele anderen), een beroemde politicus ('Obama', 'Merkel', 'Berlusconi', 'Chavez', 'Hillary', 'Hollande', 'Kim Jong-un', 'Dilma', 'Bush', 'Trump' en zelfs de 'Queen') om de huid van uw cel te veranderen.

Hoe zit het met een internet meme skin? Doe het gewoon! Typ 'Cia', '9gag', '4chan', 'Sanik', 'Moon', 'Facepunch', 'Ayy Lmao', 'Origin', 'Nasa', 'Doge' of 'Pokerface' als uw bijnaam. Je kunt het veranderen elke keer dat je een nieuw spel start.

Aan het einde van elke game heb je toegang tot je status. Aantal cellen gegeten, tijd geleefd, aantal gegeten spelers en je beste positie in de wereldwijde ranglijst zijn allemaal beschikbaar om op te roemen.

Elke kamer heeft ook realtime top 10, waar u kunt zien wie op dit moment de grootste cellen zijn.

Als je van Agar houdt, zal je dit ook leuk vinden Slither.io en Paper.io. of een van deze andere .io Spelletjes op Poki.

Download de app