}

Anycolor

Aniway4.322,433 votes

Anycolor is een kleurspel waarbij je unieke kleurenpaletten gebruikt om de secties in een verscheidenheid aan vooraf ontworpen tekeningen op te vullen. De game geeft je volledige controle over hoe en waar je elke kleur wilt gebruiken, dus de mogelijkheden zijn eindeloos. Maak gebruik van het vulgereedschap en het penseel om elk schilderij als geen ander aan te passen. Er zijn tekeningen van dieren, mensen, voedsel, voertuigen en zelfs abstracte ideeën! De lijst met tekeningen wordt voortdurend bijgewerkt, dus je zult af en toe nieuwe vinden om aan te werken. Er zijn ook extra paletten die je kunt ontgrendelen, dus zorg ervoor dat je naar het kleurenmenu gaat om het te verkennen. Vergeet niet je kunst te downloaden nadat je klaar bent met kleuren. En zorg ervoor dat je Anycolor deelt met je vrienden en pronkt met je creaties!

Hoe speel je Anycolor?

Tik of klik ergens binnen de grenzen van een leeg schilderij om het te vullen. Gebruik het penseel om meer controle over de kleur te krijgen.

Wie heeft Anycolor gemaakt?

Anycolor is gemaakt door Aniway, een game-ontwikkelingsteam in Finland. Speel hun andere puzzelspel op Poki: Koala Bros Bash