Krunker.io

Sidney de Vries4.5660,149 votes

Krunker.io is een gepixelde 3D online multiplayer-webgame, waarin je met verschillende wapens tegen je tegenstanders moet strijden. Je speelt dit als een first-person shooter (FPS) en je kunt deelnemen aan meerdere spelmodi: wees de koning van de heuvel in een free-for-all, of werk samen met teamgenoten om te winnen in een team deathmatch. Naast deze spelmodi kun je ook deelnemen aan aangepaste spelmodi. Kies uit verschillende klassen, bijvoorbeeld agent, runner, jager en meer. Elke klasse wordt geleverd met verschillende verschijningen en wapens. Wapens kunnen variëren van aanvalsgeweren tot sluipschutters, jachtgeweren, pistolen en zelfs raketwerpers! In Kurnker.io kun je standaardkaarten spelen, maar ook kaarten die door de community zijn gemaakt.

Krunker.io is snel en heeft een soortgelijk gevoel als Counter-Strike. Houd uw K/D-ratio bij, wint, scoort en laat zien hoe competitief u bent. Daag je vrienden hier op Poki uit om je scores te verbeteren. Je kunt Krunker.io op je pc, tablet en mobiele telefoon spelen zonder te downloaden.

Klassen

Krunker.io heeft 13 verschillende klassen om uit te kiezen. Elke klasse heeft een ander primair wapen, secundair wapen, hoeveelheid gezondheid en bewegingssnelheid. Standaard begin je als een Triggerman, die een aanvalsgeweer draagt, verschillende opties heeft voor secundaire wapens, 100 gezondheid en 1,05 bewegingssnelheid. De gezondheid per klas varieert tussen 60 en 150. De bewegingssnelheden variëren tussen 0,8 en 1,2.

Uitlading

Houd er rekening mee dat de opties voor je uitrusting afhankelijk zijn van de klasse die je hebt geselecteerd.

Primaire wapens

Primaire wapens bestaan ​​uit Assault Rifles, Sniper Rifles, LMG's, SMG's, Rocket Launchers en Pistols.

Secundaire wapens

Secundaire wapens bestaan ​​voornamelijk uit verschillende soorten pistolen (Revolvers, Desert Eagles, Alien Blaster en meer) of een afgezaagd jachtgeweer.

Mêlee

Elke klasse heeft een slagwapen, het gevechtsmes.

Hulpstukken en dradenkruis

Niet elk wapen heeft de mogelijkheid om een ​​bijlage toe te voegen. Door te levelen kun je verschillende bijlagen ontgrendelen. De eerste bijlagen die u ontgrendelt, zijn de Reflex Sight en de Acog Sight. Er zijn 10+ verschillende dradenkruizen om uit te kiezen voor uw bezienswaardigheden. Er is zelfs de mogelijkheid om een ​​afbeelding te uploaden om als richtkruis te gebruiken. U kunt de dradenkruisen zelf ook aanpassen door de hoogte of breedte van de afbeelding van het dradenkruis aan te passen.

Kaarten

Er zijn 15+ officiële speelbare kaarten in Krunker.io. De kaarten zijn allemaal erg verschillend van elkaar, denk aan woestijn-, jungle-, winter-, berg-, stadskaarten. Er zijn zelfs maps gebaseerd op Call of Duty's Nuketown en Counter Strike's Dust II. Er worden nog steeds kaarten toegevoegd, verwijderd en bijgewerkt.

Spelmodi

Momenteel zijn er in totaal 25 spelmodi beschikbaar. De meeste van deze spelmodi zijn aangepaste spelmodi. Er zijn zes openbare spelmodi; Gratis voor iedereen (FFA), Team Deathmatch (TDM), Hardpoint (POINT), Capture the Flag (CTF), Kill Confirmed (KC) en Domination. Er zijn drie partyspelmodi; Gun Game (GUN), Sharp Shooter (SHRP), Kranked FFA (KRANK). Populaire aangepaste spelmodi zijn; King of the Hill (KING), Hide & Seek (HIDE), Parkour (BHOP) en Infected (INFECT).

Hoe speel je Krunker.io?

  • Beweging: W, A, S, D
  • Herladen: R
  • Opname: LMB
  • Doel: RMB
  • Springen: spatie
  • Buigen: Shift
  • Spuit/tag: F

Wie heeft Krunker.io gemaakt?

Krunker.io is ontwikkeld door Sidney de Vries. Hij bracht de game uit in 2018. Sydney de Vries is ook de maker achter Moomoo.io.

Als je Krunker.io graag speelt, kun je ook genieten van deze andere Battle Royale Games of First Person Shooter Games.

Speel Krunker.io gratis online op Poki. Elke maand spelen meer dan 30 miljoen gamers online op Poki. Wil je meer geweldige games ontdekken? Bekijk de Nieuwe Spellen of begin je ontdekkingstocht op onze Populaire spellen pagina.