QWOP

Bennett Foddy3.86,852 votes

QWOP is een behendigheidsspel waarbij je de beweging van de benen van de atleet moet controleren om het personage naar voren te laten bewegen terwijl je probeert te voorkomen dat je omvalt. U hoeft dit allemaal alleen te doen met de Q-, W-, O- en P-toetsen! De Q- en W-toetsen drijven elk een van de dijen van de hardloper aan, terwijl de O- en P-toetsen de kuiten van de hardloper bedienen. De Q-toets drijft de rechterdij van de hardloper naar voren en de linkerdij naar achteren, en de W-toets heeft ook invloed op de dijen en doet het tegenovergestelde. De O- en P-toetsen werken op dezelfde manier als de Q- en W-toetsen, maar dan met de kuiten van de hardloper. De werkelijke hoeveelheid beweging van een gewricht wordt beïnvloed door de weerstand als gevolg van zwaartekracht en traagheid die erop worden uitgeoefend. De enige persoon met wie je moet concurreren, ben jezelf in QWOP. Heb jij het doorzettingsvermogen om je een winnaar te voelen? Ga je gang en speel het, en deel je score met je vrienden terwijl je toch bezig bent. Zorg ervoor dat je het vervolg van QWOP bekijktGIRP op Poki!

Hoe QWOP te spelen?

Controleer de beweging van de benen van de atleet om het personage naar voren te laten bewegen terwijl je probeert te voorkomen dat hij omvalt, alleen met de Q-, W-, O- en P-toetsen.

Wie heeft QWOP gemaakt?

QWOP is gemaakt door Bennett Foddy. Speel hun andere legendarische games op Poki: Get On Top, Too Many Ninjas, GIRP, Little Master Cricket en Pole Riders