Rabbids Wild Race

Ubisoft4.3147,105 votes

Rabbids Wild Race is een online multiplayer-hardloopgame gemaakt door Ubisoft, waar 32 spelers strijden om de laatste Rabbid in de game te zijn. Gebruik je jetpack om obstakels en Rabbids te ontwijken die op je schieten. Vlieg zo ver als je kunt en verzamel sterren en munten voordat de andere ondeugende Rabbids ze te pakken krijgen! Zorg ervoor dat je die munten in de winkel gebruikt en ontgrendel geweldige outfits om je personage aan te passen. Kleed je Rabbid aan en maak je jetpack klaar, het is tijd om te racen!

Hoe te spelen:

Je kunt Rabbids Wild Race spelen met je muis of met je toetsenbord.
Spring om te vliegen met je jetpack, of ren over de grond om sneller te bewegen. Vermijd vallen, obstakels en vijanden, en wees de laatste staande speler die de race wint!

Springen - muisklik of spatiebalk
Selecteer - muisklik

Tips en trucs:

  • Let op het zenuwslopende schildbreukmoment. Dit moment wordt gemarkeerd door een witte barrière. Als je de barrière oversteekt, kunnen alle andere 31 Rabbids nu op elkaars hoofd springen en je tegen elkaar stoten als je geraakt wordt!
  • De sterren die je onderweg verzamelt, kunnen worden gebruikt om een coole pantserversterker in het hoofdmenu te ontgrendelen. Met dit pantser kun je tijdens je volgende run nog een keer extra geraakt worden!
  • Met de munten die je verzamelt tijdens je games, kun je in de winkel geweldige outfits voor je Rabbid ontgrendelen. Combineer coole hoeden, zoals een vikinghoed, en een bril samen met de rest van je outfit om je Rabbid uniek te maken! Je kunt zelfs enkele coole snorren ontgrendelen.

Over de maker:

Rabbids Wild Race is gemaakt door Ubisoft. Dit is hun eerste game hier op Poki!