Subway Surfers

SYBO4.413,850,224 votes

Subway Surfers is een klassiek eindeloze runner-game. Je speelt als Jake, die door de metro's surft en probeert te ontsnappen aan de knorrige inspecteur en zijn hond. Je moet treinen, trams, obstakels en meer ontwijken om zo ver mogelijk te komen in dit eindeloze hardloopspel. Verzamel munten om power-ups en speciale uitrustingen te ontgrendelen waarmee je elke keer verder komt in Subway Surfers. Bovendien kunnen munten worden gebruikt om verschillende personages en borden te ontgrendelen. Met je sleutels kun je de personages aanpassen en je hoverboards upgraden met speciale krachten. Vergeet niet om de prijzen in te vullen, want ze geven je sleutels. In 'MyTour' kun je beloningen verzamelen door dagelijkse woordjachten te voltooien. Je kunt er ook missies vinden. Subway Surfers is gemaakt door Sybo in 2012. En tot op de dag van vandaag is het een van de meest populaire spellen online!

Subway Surfers ging HTML5, dus je kunt het spel nu op je mobiele telefoon en tablet online in je browser spelen, exclusief op Poki. Daarnaast kun je nog steeds genieten van het spelen van Subway Surfers op je pc. Je kunt het spel gratis spelen zonder het te downloaden. Als je geïnteresseerd bent in games die vergelijkbaar zijn met Subway Surfers, kijk dan eens naar onze Running Games. Veel surfplezier hier op Poki!

Wat is de nieuwste wereld?

De Subway Surfers World Tour gaat door, deze keer gaan we naar de winderige stad Chicago! Spring, rol en jetpack je een weg door de levendige straten. Maak een uitstapje naar de Navy Pier waar u een ritje in het reuzenrad kunt maken of een wandeling langs de zee kunt maken! Zin in een beetje plezier? Ga naar de Maze Garden en probeer je weg te vinden in het dichtbegroeide labyrint! Als je liever muziek maakt dan buiten, ga dan naar een van de vele coole jazzbars waar altijd geweldige livemuziek wordt gespeeld!

Hoe speel je Subway Surfers online?

Je speelt dit spel op Poki door je toetsenbord te gebruiken:

  • Pijl-links/rechts - Verplaats naar links/rechts
  • Pijl omhoog - Springen
  • Pijl-omlaag - Rollen
  • Ruimte - Activeer hoverboard

Kun je Subway Surfers gratis online spelen op een computer?

Ja! Je kunt het spel gratis in je browser spelen zonder het spel te hoeven downloaden. Speel Subway Surfers met je toetsenbord en muis. U hebt zelfs toegang tot de modus Volledig scherm op uw pc.

Wie heeft Subway Surfers gemaakt?

Subway Surfers is gemaakt door Sybo, gevestigd in Denemarken. Subway Surfers bereikte een record van 1,8 miljard downloads volgens Sybo Games (2021).