}

Zombs Royale

Pokevision4.4436,378 votes

Zombs Royale is een enorm multiplayer Battle Royale-spel in je browser. Spelers worden weergegeven door cirkelvormige figuren op een 2D-rasterachtig speelveld, omgeven door een cirkelvormige "blauwe zone" die kleiner wordt naarmate het spel vordert. Vind wapens op de kaart in loot boxes zoals kratten en kisten, huizen en andere gebouwen.

ZombsRoyale.io -of ook wel Zombs.io genoemd- is een van de meest populaire online Battle Royale-spellen. Het lijkt in sommige opzichten op Fortnite, maar het brengt een unieke stijl naar de tafel met zijn snelle .io-mechanica, spannende seizoenen, uitdagende toernooien en glorieuze edelstenen om te besteden aan zeldzame skins. Plezier is gedeblokkeerd met Zombs!

Hoe speel je Zombs Royale?

Nadat je op de kaart bent geland, ga je op zoek naar de beste en sterkste wapens. Elk wapen is verkrijgbaar in zes verschillende kleuren en sterktes. Vergeet niet de sterkste wapens van je tegenstanders mee te nemen. Zorg er ook voor dat je de wolk van giftig gas vermijdt die zich boven de Zombs Royale-kaart vormt.

Voltooi dagelijkse uitdagingen om leuke beloningen te verdienen en spaar om coole skins voor je personage te kopen.

Hoe speel je Zombs Royale tegen vrienden?

Om tegen vrienden te spelen, moet je je eerst aanmelden met je Facebook- of Google-account. In de linkerzijbalk kun je kiezen voor "Vrienden". Klik op het plusteken en voer de naam van je vriend in plus een viercijferige code. Je kunt deze code vinden door je vriend te vragen rechtsboven in het spelvenster te kijken waar de naam en code staan vermeld. Je vriend krijgt een verzoek en nu kun je samen een spel spelen.

Laatste seizoen:

Zomby Royale is nu in seizoen 9 genaamd "Mystic Forest". Kun jij in dit mystieke seizoen al zijn geheimen achterhalen en 250+ nieuwe cosmetica en items ontdekken? Kom zeker nog eens terug voor meer seizoensexclusieve updates met meer veranderingen.

  • Ontgrendel en verdien vele exclusieve beloningen die alleen tijdens dit seizoen verkrijgbaar zijn.
  • Evolution Skins: voltooi speciale uitdagingen om deze skins te evolueren.
  • Verzamel sterren door uitdagingen te voltooien en een hoger niveau te bereiken.
  • Verkrijg niveaus door genoeg sterren te verzamelen om een niveau omhoog te gaan.
  • Ontvang beloningen wanneer je een niveau omhoog gaat.
  • Krijg nog betere beloningen als je de Battle Pass bezit.
  • Sluit je aan en domineer je vijanden in Zombs Royale

Wie heeft Zombs Royale gemaakt?

ZombsRoyale.io is gemaakt door End Game, een game-ontwikkelingsstudio in de Verenigde Staten. Dit is hun eerste wedstrijd op Poki!

Download de app

  • App Store logo
  • Google Play logo