Zombs Royale

Pokevision4.4409,112 votes

Zombs Royale is een enorm multiplayer Battle Royale-spel in je browser. Spelers worden vertegenwoordigd door ronde figuren op een 2D-rasterachtig speelveld, omgeven door een ronde "blauwe zone" die krimpt naarmate het spel vordert. Vind wapens op de kaart in buitdozen zoals kratten en kisten, huizen en andere gebouwen.

Hoe speel je Zombs Royale?

Nadat je op de kaart bent geland, zoek je naar de beste en sterkste wapens. Elk wapen is verkrijgbaar in zes verschillende kleuren en sterktes. Vergeet niet de sterkste wapens van je tegenstander mee te nemen. Zorg er ook voor dat je de wolk van giftig gas vermijdt die zich boven de Zombs Royale-kaart vormt.

Hoe speel je Zombs Royale tegen vrienden?

Om tegen vrienden te spelen, moet je je eerst aanmelden met je Facebook- of Google-account. In de linkerzijbalk kun je "Vrienden" kiezen. Klik op het plusteken en voer de naam van je vriend in plus een viercijferige code. Je kunt deze code vinden door je vriend te vragen om rechtsboven in het spelvenster te kijken met de naam en de code. Je vriend krijgt een verzoek en nu kun je samen aan een game deelnemen.

Laatste seizoen:

Zomby Royale zit nu in seizoen 9 genaamd "Mystic Forest". Kun je in dit mystieke seizoen al zijn geheimen ontdekken en meer dan 250 nieuwe cosmetica en items ontdekken? Kom zeker nog eens terug voor meer exclusieve seizoensupdates met meer wijzigingen.

Download de app